ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες ιδέες έρχονται διαρκώς στο κεφάλι σας, αλλά εσείς για κάποιο λόγο τις μπλοκάρετε. Μην το κάνετε αυτό εάν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά τόσο επαγγελματικά όσο και αισθηματικά. Αυτή η σταθερότητα που έχετε ως ζώδιο αυτή τη στιγμή δεν είναι καλός σύμβουλος και πρέπει να κάνετε και καμία τρέλα. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα αυτή την περιοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αλλαγές έχουν προετοιμαστεί για εσάς και από αυτό το διήμερο θα αρχίσουν σιγά σιγά να σας χτυπούν την πόρτα. Μην αντισταθείτε γιατί θα το μετανιώσετε. Κάθε κίνησή σας θα πρέπει να είναι μελετημένη για να μην χάσετε κάποια σοβαρή ευκαιρία είτε στον αισθηματικό τομέα είτε στον επαγγελματικό. Ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για να μπορέσετε να υλοποιήσετε σχέδια που έχουν να κάνουν με σπουδές.

ΙΧΘΥΣ

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να προσέχουν ένα και μοναδικό. Να μην αποφασίσουν να απομονωθούν και να κρατήσουν μία ψυχρή στάση προς τον σύντροφό τους. Αυτό θα προκαλέσει μεγάλους τριγμούς που δεν ξέρω εάν θα μπορέσετε να τους διαχειριστείτε. Οι αδέσμευτοι ίσως να είναι η εποχή που τόσο περιμένατε αφού από τη μία ημέρα στην άλλη θα γνωρίσετε σοβαρό πρόσωπο.