City

Η σοβαρή έκλειψη του καλοκαιριού ήρθε και είναι της Σελήνης και δεν προμηνύει και τα πιο ευχάριστα πράγματα για τα ζώδια. Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά.

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε αφόρητη ένταση μέσα σας και κυρίως με τα οικογενειακά σας. Δεν το έχετε μάθει ακόμα το παραμύθι και κάθεστε και δίνετε τόση σημασία πια. Προσπαθήστε να αδιαφορείτε και σίγουρα μην αρχίσετε να κάνετε κριτική σε κόσμο γιατί δεν το γλιτώνετε τον καυγά. Ερωτικά ξεσαλώνετε αλλά είναι αλήθεια αυτό που θέλετε; Μπα δεν νομίζω.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας περίεργως είναι στα ύψη και αυτό σας κάνει να θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο. Αφήστε το προς το παρόν μέχρι τουλάχιστον να μπείτε στη Βουλή. Διώξε για αρχή τα πρόσωπα που δεν σου αφήνουν ίχνος από ενέργεια με τη μίρλα τους και την κακομοιριά τους. Πραγματικά so boring. Εάν μιλήσετε ανοιχτά στον σύντροφό σας για τις φοβίες σας να ξέρετε ότι θα βρείτε τρομερή ανταπόκριση και θα λυθούν όλα. Άντε μην το αργούμε όμως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές ευκαιρίες καμάρια μου και χτυπήστε κανά ξύλο μήπως και σας ματιάσει κανένας κακίστρος. Κάνε τα κουμάντα σου και ξεκίνα να υλοποιείς όλα όσα έχεις στο μυαλό σου. Για να το κάνεις όμως αυτό πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ και να κόψεις τα πολλά σούρτα φέρτα. Εάν έχεις περίεργες υπόνοιες για τον σύντροφό σου τότε να μιλήσεις και εάν δεις ακόμα πιο περίεργα να τον στείλεις σπίτι του.