ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη θα σου δείξει κάποια πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο και ίσως λανθασμένο. Πάντως, το σίγουρο είναι πως από τα νεύρα θα φτάσετε στη στρατόσφαιρα. Οι αλλαγές που θα έρθουν θα σας αναστατώσουν και θα σας ανησυχήσουν, αλλά δεν πρέπει να φοβάστε τίποτα. Εάν αφήσεις όλα αυτά πίσω σου μπορείς να έχεις μια υπέροχη ημέρα με τον σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ

Οι εκνευρισμοί θα είναι στην ημερήσια διάταξη σήμερα και σε αυτό θα συμβάλει και οι καθυστερήσεις που θα προκύψουν κυρίως στα επαγγελματικά. Θα βγείτε τελείως από το πρόγραμμα σας και μάλιστα θα σας βοηθήσει αυτό να αποφύγετε μία βεβιασμένη κίνηση που θα σας στοίχιζε αρκετά στη συνέχεια. Ερωτικά πολλές κατακτήσεις βρε καμάρια τι να πω πια τόσο σουξέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ριζικές αποφάσεις θα λάβετε την Παρασκευή νεαρά μου πλάσματα και επιτέλους θα νιώσετε πως βγαίνετε από το αδιέξοδο. Βέβαια θα πρέπει να περάσετε δύσκολα μέχρι να βρείτε το φως στο τούνελ, αλλά κάντε υπομονή, άλλο λίγο έμεινε. Μην σας πιάνει πανικός. Κάποια σχέδια που είχε ο σύντροφός σας ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση, αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να μην του χαλάσετε το χατήρι. Οι αδέσμευτοι είστε όλα τα λεφτά με τόσο σουξέ.