ΖΥΓΟΣ

Πρέπει να σταματήσετε να έχετε τόσες πολλές απαιτήσεις από τον ιδιο σας τον εαυτό που τον βασανίζετε ακατάπαυστα. Πρέπει να ξεκουραστείτε και να δώσετε στον εαυτό σας το περιθώριο να ηρεμήσει λίγο από τα κακώς κείμενα που υπάρχουν γύρω σας. Με την έκλειψη όμως αυτό θα αλλάξει και τότε θα δείτε το φως το αληθινό. Τα φλερτ δεν θα σταματήσουν και εσείς όχι μόνο το εκμεταλλεύεστε αλλά το έχετε παρακάνει κιόλας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν θα δείτε ότι εσείς έχετε διαφορετικό μέλλον πολύ πιο όμορφο και αυτό σας δίνει μια δυναμική για να προχωρήσετε σε επαγγελματικά σχέδια ξεχασμένα στο συρτάρι για πάρα πολύ καιρό. Μείνε μακριά από ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν και ίσως κάποιοι να σας βάζουν εμπόδια. Ερωτικά θα πρέπει να προσέχετε αυτούς που σας προσεγγίζουν.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα σχέδια που θα κάνετε από την Παρασκευή και μετά θα πρέπει να τα βάλετε σε μία τάξη και με ένα οργανωμένο σχέδιο. Κινηθείτε σωστά και διαλέξτε κάποια πρωτοποριακή σας ιδέα γιατί αυτή θα αποδώσει στο μέλλον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευχάριστα γεγονότα θα σας έρθουν κατακούτελα κυρίως για τους αδέσμευτους αλλά και για τους δεσμευμένους, αλλά σε αυτή την περίπτωση προβλέπω και παντόφλα.