ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να είστε σε απόλυτη εγρήγορση για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε αυτά που θέλετε γιατί διαφορετικά οι συνέπειες θα είναι ιδιαίτερα άσχημες και θα σας κοστίσουν ακριβά. Μπορεί η διάθεσή σας να είναι εξαιρετική αλλά κάποια γεγονότα θα έρθουν και θα σας καταρρακώσουν το ηθικό. Εάν δεν αλλάξετε στάση η έκλειψη θα σας σακατέψει στα ερωτικά σας και δεν αποκλείεται να χάσετε έναν άνθρωπο που δεν έπρεπε ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μυαλό σας με την έκλειψη είναι λίγο άρατα κούρατα και αυτό σας προξενεί μεγάλη αναταραχή. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε βρε καμάρια τι στο καλό θέλετε με τη ζωή σας πια. Πρέπει να σταματήσετε να στεναχωρείται τους δικούς σας ανθρώπους. Αλλά συγχρόνως θα πρέπει να τους θέσετε και όρια επιτέλους. Οικονομικά κανένα άνοιγμα γιατί έρχονται έκτακτες υποχρεώσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Ευνοϊκές οι ρυθμίσεις που θα έρθουν σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα και σε αυτό θα πρέπει να ζητήσετε τη βοήθεια ανθρώπων ειδικών έτσι ώστε να μην έχετε μπελάδες με το παρελθόν σας. Επίσης καμάρια ο σύντροφός σας δεν είναι φοράδα να θέλετε να τον δέσετε. Μαζευτείτε λίγο με τη ζήλια σας γιατί θα έρθουν στιγμές που θα είστε ανυπόφοροι πραγματικά. Οι αδέσμευτοι καθίστε μωρέ καλύτερα σπίτι αφού τα άστρα σας έχουν γυρίσει την πλάτη.