Θέατρο

Ζώδια: Η έντονη ευαισθησία της Πέμπτης δεν σας αφήνουν ελεύθερο να δείτε την πιο πρακτική πλευρά της ζωής και λόγω της μεγάλης ευαισθησίας θα μπαίνετε διαρκώς σε σκέψεις χωρίς νόημα.

ΚΡΙΟΣ

Οι εκκρεμότητες και οι υποχρεώσεις δεν πρόκειται να σας αφήσουν σε καμία ησυχία την Πέμπτη και για αυτό θα πρέπει να δώσετε μεγάλη βαρύτητα στην οργάνωση του χρόνου σας έτσι ώστε να τα καταφέρετε όλα. Οικονομικά θα είστε σε μεγάλη αναστάτωση γιατί δεν βγαίνουν τα κουκιά. Αισθηματικά θα πρέπει να δείτε εάν θέλετε να παραμείνετε με τον άνθρωπο που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή γιατί πλέον η ρήξη φαίνεται αναπόφευκτη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινά μία περίοδος στη ζωή σου που θα έχετε τη δυνατότητα να καταφέρετε ότι έχετε σχεδιάσει στα επαγγελματικά σας. Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας και θα πρέπει να τους ακολουθήσετε έτσι ώστε να βγείτε από τη στασιμότητα. Έχετε ανάγκη από ανθρώπους δίπλα σας οπότε ζητήστε το και μην το παίζετε βαρύ πεπόνι. Αισθηματικά συνειδητοποιήστε ποιος είστε και μην αφήνετε τους άλλους να το ξεχνούν. Είτε πατάξτε τα είτε διώξτε τα από τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μεγάλη ένταση έχετε στο εσωτερικό σας και αυτό γιατί συγκρούεται μέσα σας το θέλω και το πρέπει. Η Πέμπτη είναι μια άκρως εκρηκτική ημέρα για εσάς γιατί δεν θα μπορείτε να σταθείτε πουθενά από τα νεύρα σας και την έντασή σας. Να προσέχετε πως χειρίζεστε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γιατί θα υπάρξουν μεγάλες παρεξηγήσεις. Αισθηματικά δεν πρέπει αυτή τη στιγμή να ασχοληθείτε με αυτό τον τομέα.