Ζώδια Σεπτέμβριος

Ζώδια Σεπτέμβριος: Ο μήνας έχει ήδη ξεκινήσει και πλέον όλα είναι ανοιχτά στον ερωτικό τομέα είτε αυτό σημαίνει νέους έρωτες ή χωρισμοί.

Κάποια ζώδια όμως φαίνεται πως έχουν αυτό που λέμε το κοκκαλάκι της νυχτερίδας και έτσι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να συναντήσουν τον έρωτα και μάλιστα να δεσμευτούν με αυτό τον.

Και αυτά τα ζώδια Σεπτέμβριος με τις περισσότερες πιθανότητες είναι μόλις τρία!

Το πρώτο είναι ο Ταύρος Σεπτέμβριος ο οποίος θα δει πως από τις 5 του μήνα θα βιώσει τον καλύτερο μήνα για τα ερωτικά του. Θα αρχίσετε να νιώθετε ιδιαίτερα ελκυστικοί αυτή την περίοδο και έτσι οι νέες γνωριμίες, τα φλερτ και οι κρούσεις δεν θα σταματούν. Μάλιστα, σε αυτό συνηγορεί και η Πανσέληνος Σεπτεμβρίου, η οποία είτε μπορεί να φέρει ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να σας βοηθήσει να δείτε με άλλο μάτι ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεται. Το σίγουρο είναι πως τα άστρα θα σας βοηθήσουν να μην είστε πια μόνος.

Ο Λέων Σεπτέμβριος με πολύ ταχύτητα θα δει πως αλλάζει η ερωτική του ζωή. Εκτός από τα επαγγελματικά στα οποία έρχονται αλλαγές και τα αισθηματικά θα στιγματιστουύν από νέες γνωριμίες. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο ένα πρόσωπο που ήδη ξέρετε από τον περίγυρό σας, να σας εκφράσει τόσο έντονα συναισθήματα για εσάς, που και εσείς θα αρχίσετε να το βλέπετε με άλλο μάτι. Έχετε όλα τα φόντα για να δημιουργήσετε μία έντονη σχέση μέσα στο μήνα.

Ο Υδροχόος Σεπτέμβριος είναι το τρίτο ζώδιο που μπορεί να διώξει για πάντα τη μοναξιά. Πλέον έχετε όλη τη διάθεση να διασκεδάσετε και καλά θα κάνετε, αφού μέσα από αυτή τη διαδικασία θα έρθει μπροστά στα μάτια σας κάτι μαγικό. Ένα νέο πρόσωπο έρχεται και θα σας αναγκάσει παρά τις άμυνές σας να ζήσετε κάτι φλογερό και μοναδικό. Μάλιστα αυτό το πρόσωπο αναμένεται να σας προσφέρει και ιδιαίτερα έντονες σεξουαλικές στιγμές.

Τσέκαρε κι αυτό:

Αθήνα: Οι 19 αναπλάσεις πρασίνου