Ζώδια

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου που θα γίνει την Παρασκευή θα φέρει εξελίξεις που θα επιφέρει ριζικές αλλαγές σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και την οικογένεια για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ πείσμα θα έχετε την Παρασκευή και αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας ξεφύγει και να κρατήσετε κάποιες μικρές ισορροπίες. Το βράδυ θα έχετε τη διάθεση να το περάσετε παρέα με καλούς φίλους. Προβλέπονται νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευκαιρίες θα προκύψουν και εσείς θα πρέπει να τρέξετε να τις αρπάξετε από τα μαλλιά γιατί θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Θα έχεις επαφές και κανείς δεν θα μπορεί να σου πει κουβέντα για όσα ακούει. Το σέξαπίλ σας είναι απερίγραπτο και αυτό θα το δουν όλοι το βράδυ κυρίως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην επιτρέψεις σε τίποτα και σε κανέναν την Παρασκευή να σε εκνευρίσει ειδικά σε θέματα επαγγελματικά κι αν κάτι τέτοιο συμβεί μην το δείξετε γιατί θα αποβεί εις βάρος σας. Βάλτε τα όρια σας και να είστε σαφέστατοι σε αυτό. Ερωτικά θα έχετε επιτυχίες και οι δεσμευμένοι θα περάσουν όμορφες στιγμές.