Ζώδια

Ζώδια: Όλοι μας έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή σε μια σχέση όπου θέλουμε να δείξουμε στον άλλον κάποια σημάδια τα οποία είναι προειδοποιητικά και δηλώνουν πως πλησιάζει ένας χωρισμός!

Το κάθε ζώδιο έχει τον δικό του τρόπο για να προειδοποιήσει τον αμόρε ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά στη σχέση!

Πώς θα σε «προειδοποιήσουν» τα ζώδια:

Κριός 

Χάνει τη λαχτάρα του να σε δει και την επιθυμία του να είστε μαζί συνεχώς! Βρίσκει προφάσεις και συνεχώς είναι με τους φίλους του! Μετά από 2-3 μέρες που θα δεις αλλαγή συμπεριφοράς, θα σου πει να χωρίσετε!

Ταύρος 

Δύσκολα τα πράγματα! Ο Ταύρος είναι ένα άτομο που δε θέλει να του χαλάει κανείς τις σταθερές του! Και όταν νιώσει πως μαι σχέση έχει βαλτώσει, τότε χάνει το κέφι του, την ερωτική επιθυμία και γενικότερα έχει μαι στεναχώρια η οποία δεν ξέρει που οφείλεται! Κατά βάθος όμως, ξέρει πολύ τι πρέπει να κάνει!

Δίδυμος 

Γίνεται πολύ τυπικός και δεν έχει όρεξη να σου μιλήσει και γενικότερα είναι σε μια φάση που αδιαφορεί!

Καρκίνος 

Γκρινιάζει συνεχώς! Ασταμάτητα και επίτηδες για να σε φτάσει σε ένα σημείο να δώσεις εσύ το «τέλος» σε αυτή τη σχέση!

Λέων 

Το μάτι του παίζει αριστερά και δεξιά και δεν είναι τρυφερός απέναντι σου! Έτσι καταλαβαίνεις πως  ο «Βασιλιάς» δε θέλει να συνεχίσει μαζί σου!

Παρθένος 

Δε θα δώσει κανένα σημάδι! Θα σου μιλήσει ξεκάθαρα και θα σουτ πει πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά! Την επόμενη φορά που θα σε δει αν δεν έχουν αλλάξει οι καταστάσεις θα σου πει αμέσως να χωρίσετε!

Ζυγός 

Θα ξεκινήσει να σε κατηγορεί για τα πάντα ακόμη και όταν φταίει μόνο εκείνος! Είναι ένα ζώδιο το οποίο είναι πάντα μπερδεμένο όταν μιλά για τα αισθηματικά του και δεν μπορεί τη μοναξιά! Αλλά όταν θέλει να χωρίσει, θα σε κάνει να νιώσεις πολύ άσχημα!

Σκορπιός 

Ένας Σκορπιός θα σου «χτυπά» συνεχώς τα λάθη που κάνεις και θα εκνευρίζεται με αυτά, και με αυτόν τον τρόπο θα σου δείξει πως δεν αντέχει άλλο!

Τοξότης 

Ο Τοξότης απλά θα κάνει τη ζωή του! Δε θα θέλει να κάνει πράγματα μαζί σου και θα ξεχνά ότι έχετε κανονίσει πράγματα!

Αιγόκερως 

Θα σταματήσει να μιλά για το «εμείς» και θα ξεκινήσει να βγαίνει μπροστά το «εγώ»! Έτσι θα σου δείξει πως δεν είναι καλά τα πράγματα!

Υδροχόος 

Θα ξεκινήσει να σου συμπεριφέρεται σαν να είσαι η αδερφή του και θα ξεχάσει πως υπάρχει ερωτισμός με μεταξύ σας!

Ιχθύς 

Το κινητό του θα γίνει ο καλύτερος του φίλος και θα προσπαθήσει να σε αποφεύγει επειδή δεν μπορεί να παραδεχτεί πως δεν τραβάει άλλο αυτή η σχέση!