Ζωγράφος: Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας επισκέφτηκε την πλατεία Αόρνου στα Ανω Ιλίσια, για να δει τις πρώτες εργασίες που γίνεται για την δημιουργία της Γραμμής 4 του Μετρό.

 

ad

Σε πρώτη φάση θα περιφραχτούν και θα κλείσουν ως τα τέλη Ιουνίου και θα μεταβληθούν σε εργοτάξια, τρεις πλατείες για τους ισάριθμούς σταθμούς του Μετρό στην πόλη του Ζωγράφου.

Πρόκειται για την Πλατεία Αλεξανδρή (Ζωγράφου), την Πλατεία Ελευθερίας (Γουδή) και την Πλατεία Αόρνου (Ιλίσια) στις οποίες θα ξεκινήσουν τα πρώτα έργα μετακίνησης των δικτύων και του αστικού εξοπλισμού καθώς και οι πρώτες γεωτρήσεις.

Η πρώτη φάση του έργου αναμένεται να κρατήσει περίπου ένα χρόνο και θα αφορά μόνο τις εργασίες στις συγκεκριμένες πλατείες.

Ο Βασίλης Θώδας που επισκέφτηκε τις πλατείες μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμο Μπουλούκο, δήλωσε: «Είναι μία ιστορική στιγμή, καθώς ξεκινούν τα πρώτα βήματα για ένα έργο που θα αλλάξει το Δήμο Ζωγράφου.

Με την ολοκλήρωση του, μετά από περίπου 8 χρόνια, μία νέα εποχή θα ξεκινήσει για την πόλη μας βελτιώνοντας σημαντικά τις συνθήκες ζωής στο Δήμο Ζωγράφου.

Τσέκαρε κι αυτό:

Σπύρος Μαρτίκας: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram