Ζόμπι

Ζόμπι: Εάν κάποιος πριν δύο χρόνια μας έλεγε πως θα ζούσαμε έτσι, τότε θα τον κοροϊδεύαμε ως τρελό, αλλά πλέον τα γεγονότα έχουν αλλάξει.

Για αυτό λοιπόν πλέον τα έχουμε δει όλα και τα περιμένουμε όλα και έτσι το περιοδικό Forbes φιλοξενεί ένα άρθρο που αναφέρει πως το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στις ΗΠΑ έχει ήδη οδηγό επιβίωσης σε περίπτωση που γίνει η Αποκάλυψη των ζόμπι.

Όπως αναφέρει και το άρθρο στο περιοδικό Forbes κάποιοι επικαλούνται τον Νοστράδαμο, ο οποίος έχει προβλέψει πως το 2021 θα έρθει η αποκάλυψη των Ζόμπι.

Για αυτό το λόγο δημιουργήθηκε από το Κέντρο ένας οδηγό έτσι ώστε να ξέρει ο κόσμο τι να κάνει στην περίπτωση εμφάνισης Ζόμπι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει πρέπει όλοι στο σπίτι μας να έχουμε νερό, φαγητό, φάρμακα, εργαλεία πρώτης ανάγκης και ραδιόφωνο με μπαταρίες, είδη προσωπικής φροντίδας, ρούχα και όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν την ταυτότητά σας.

Μέσα στον οδηγό αναφέρεται επίσης πως οι πολίτες θα πρέπει να έχουν και ένα σχέδιο διαφυγής και επανένωσης μιας οικογένειας που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι του ή την πόλη του.

Μήπως να ετοιμάζεστε; Λέμε εμείς τώρα!