Ζόζεφιν

H Ζόζεφιν είναι ένα νέο κορίτσι το οποίο έχει καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομα της καθώς είναι μια από τις πιο σκληρά εργαζόμενες τραγουδίστριες στο χώρο της ελληνικής showbiz και κάθε τραγούδι το οποίο κυκλοφορεί γίνεται αμέσως επιτυχία. Έχει φανατικούς θαυμαστές και διαρκώς καταφέρνει να απασχολεί με τη δουλειά της και όχι με τις σχέσεις της και τις δηλώσεις της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

H Josepnine είναι μια από τις πιο καλλίγραμμες παρουσίες και οι φωτογραφίες που αναρτά κατά καιρούς στα Social media καταφέρνουν πάντα να ταράζουν το ανδρικό κοινό!

Ζόζεφιν – Βιογραφικό, το πραγματικό όνομα, οι σχέσεις, η Eurovision και το Instagram

Η τραγουδίστρια είναι γεννημένη στις 22 Αυγούστου 1990 και γεννήθηκε στην Αθήνα. Η μητέρα της είναι Λιβανέζα ελληνικής καταγωγής ενώ ο πατέρας της είναι Γερμανός. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το πιάνο ενώ ήταν μαθήτρια σε Ελληνοαμερικάνικο σχολείο με αποτέλεσμα οι επιρροές της να αντλούνται από την αμερικάνικη κουλτούρα. Έχει σπουδάσει μάρκετινγκ σε γνωστό κολλέγιο της Αθήνας και στον ελεύθερο της χρόνο αναρτούσε βίντεο στο Youtube όπου τραγουδούσε κομμάτια διάφορων καλλιτεχνών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOSEPHINE (@josephinewendel)

Το πραγματικό της όνομα είναι Τζέσικα Ζόζεφιν Γουέντελ.

Η αρχή της καριέρας και οι σχέσεις

Η γνωριμία της με τον Γιώργο Αρσενάκο όταν ήταν ακόμη φοιτήτρια ήταν και αυτή που την οδήγησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOSEPHINE (@josephinewendel)

Συνεργάστηκε με πολλούς παραγωγούς και κυκλοφόρησε αρκετά κομμάτια ενώ το 2014 ήταν υποψήφια για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision με τον τραγούδι “Dancing Night”. Αλλά δεν κατάφερε να βρεθεί στο διαγωνισμό.

Συμμετείχε στο Your Face sounds familiar όπου και εντυπωσίασε με τις φωνηικές ικανότητες της και έχει κυκλοφροήσει τα τελευταία χρόνια τραγούδια τα οποάι γίνονται trend στο TikTok και στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOSEPHINE (@josephinewendel)

Πολλές φορές της έχουν προσάψει σχέσεις με διάφορους άνδρες αλλά η πιο γνωστή της ήταν αυτή με τον Δημήτρη Παππά, γιο της Χριστίνας Παππά. Κατά τα άλλα δεν αναφέρεται πολύ στα προσωπικά της και θέλει να απασχολεί με τη δουλειά της.

Το Instagram

Η Ζόζεφιν είναι ένα κορίτσι το οποίο έχει καταφέρει να λάβει μεγάλη απήχηση στο χώρο των Social media , της αρέσει να “τσαλακώνεται” και δημιουργεί με τους συνεργάτες της εικόνες ι οποίες λαμβάνουν πολλά likes όταν γίνονται αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό.

Μετρά 360Κ followers και διαρκώς ανεβαίνει!

Τσέκαρε και αυτά: