Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, μια από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες performer,  καταφέρνει πάντα να απασχολεί και να είναι μια από τις αγαπημένες καλεσμένες όλων των εκπομπών.

Μια από τις εκπομπές που λατρεύει το ελληνικό κοινό και μας κρατά συντροφιά κάθε Σάββατο μέσω της συχνότητας της ΕΡΤ είναι η “Αυλή των Χρωμάτων” και σε αυτή θα απολαύσουμε την αγαπημένη καλλιτέχνιδα που ξέρει πολύ καλά πως να κάνει τσαχπινιές μπροστά στο φακό.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Η Ζωζώ προτού φορέσει τα καλά και κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο βάψιμο το οποίο αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της, έκανε πρόβες και το citynow.gr έχει εξασφαλίσει δυο βίντεο τα οποία πρέπει να δεις.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι μια γεμάτη μπρίο και ξέρει πολύ καλά πως να διασκεδάζει τον κόσμο με τα επικά τραγούδια της! Ποιος δεν έχει τραγουδήσει “Κάντε πέρα να περάσω, κάνετε πέρα να διαβώ” σε κάποια νυχτερινή του έξοδο;

H Ζωζώ θα εμφανιστεί στην εξαίσια εκπομπή της ΕΡΤ2 “Η αυλή των Χρωμάτων” και ανυπομονύμε να τη δούμε να κάνει τις τσαχπινιές της.

Η εξαιρετική δημοσιογράφος Αθηνά Καμπάκογλου και ο σπουδαίος συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος κάθε Σάββατο μας παρουσιάζουν σημαντικούς καλλιτέχνες και δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για να περάσουμε καλά ενώ βρισκόμαστε σπίτι.

Τσέκαρε και αυτά: