Zumping

Το ξέρεις, το ξέρω και το ξέρουμε όλοι πως οι σχέσεις δεν είναι εύκολο πράγμα και πως θέλει προσπάθεια για να είσαι με έναν άνθρωπο γιατί ο καθένας ξεχωριστά έχει του χούγια του και τις ιδιοτροπίες! Αλλά με κάποιον μαγικό τρόπο, καταφέρνουμε να συνυρπάξουμε και να είμαστε ευτυχισμένοι.

Η καραντίνα έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις σχέσεις των ανθρώπων καθώς η απόσταση, η έλλειψη σεξ και η έλλειψη σωματικής επαφής δε βοηθά την κατάσταση! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά γλυκό μου μανιταράκι, έχουμε και έναν νέο όρο που αφορά τον χωρισμό εν μέσω καραντίνας. Και είναι το λεγόμενο «zumping».

Τι εννοούμε με τον όρο «zumping»;

 

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ξεκινήσει τον τελευταίο μήνα να χρησιμοποιούμε την εφαρμογή Zoom με σκοπό να επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας, με το γκομενάκι μας και με άλλους και μέσω αυτής της εφαρμογής γίνονται πολλά! Όπως, ένας χωρισμός!

Η καραντίνα και η απόσταση μπορεί να κάνουν το έτερον ήμισυ να σκεφτεί και να επαναπροσδιορίσει τη σχέση με αποτέλεσμα να πιστεύει πως ήρθε η ώρα να λήξει η σχέση και μέσω του zumping να τερματίσει τα πράγματα σχετικά ανώδυνα, καθώς μέσω της βιντεοκλήσης θα πει όλα αυτά που είναι να πει, θα σε κοιτάει αλλά δε θα μπορείς εσύ να τον τραβήξεις από τον γιακά και να το παίξεις dram queen.

Είναι στην ουσία ο νέος τρόπος χωρισμού τις ημέρες του κορονοϊού!