ΖΥΓΟΣ 2022

Ζώδια 2022: Το πρώτο δεκαήμερο για το ζώδιο ΖΥΓΟΣ 2022 θα ξεκινήσει όμορφα τη χρονιά και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα πρέπει να περιμένει μία σπουδαία επαγγελματική εξέλιξη και μέσα από αυτή θα νιώσετε και εσείς πως γίνεστε ακόμα πιο δυνατοί.

Το ίδιο διάστημα θα νιώθετε έτοιμοι για να καταφέρετε πολλά πράγματα, θα έχετε μεγάλη αποφασιστικότητα και έτσι θα έχετε σημαντική βοήθεια για να εκφράσετε τις προοπτικές σας.

Από τον Μάιο και μετά το διάστημα είναι εξίσου ευνοϊκό για εσάς και πέρα από τις επιτυχίες τότε θα έχετε τη χαρά να περάσετε όμορφα και να ζήσετε μοναδικές στιγμές και στον αισθηματικό τομέα, όπου ανοίγονται όμορφες προοπτικές. Αυτό ακριβώς το διάστημα θα νιώσετε ότι εκπληρώνονται όνειρα και στόχοι.

Η δυσκολία για αυτή τη χρονιά θα είναι μετά τις 25 Οκτωβρίου οπότε τότε μπορεί να παρουσιαστούν οικονομικές δυσκολίες και σε καμία περίπτωση μην εμπιστευτείτε πρόσωπα. Επίσης να θυμάστε πως σχεδόν όλο το 2022 θα είστε από τα ζώδια 2022 που θα έχουν εύνοια σε επανασυνδέσεις και νέες γνωριμίες.’

Ο ΖΥΓΟΣ 2022 του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε τη δυνατότητα για σημαντική επαγγελματική ανέλιξη αφού ανοίγονται νέες προοπτικές κυρίως μετά τα μέσα Φεβρουαρίου έως και τα τέλη Μαρτίου.

Μετά από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα που έχετε περάσει θα δείτε πως θα έχετε σημαντικές επιτυχίες σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Και η καθημερινότητά σας θα αλλάζει, ενώ το ίδιο διάστημα θα δείτε να ενισχύονται και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Μελανό σημείο της χρονιάς είναι τα οικονομικά σας με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα να βάλουν τον συγκεκριμένο τομέα, ενώ και οι εκλείψεις της χρονιάς τον Απριλίου και τον Νοέμβριο θα σας ταλαιπωρήσουν. Θα υπάρξουν μεγάλες δυσκολίες και σοβαρές παρεξηγήσεις.

Ωστόσο, σε αυτή τη χρονιά θα νιώσετε πως μπορείτε να γιατρευτείτε από σχέσεις που σας πλήγωσαν το παρελθόν!

Ο ΖΥΓΟΣ 2022 του τρίτου δεκαημέρου θα διαπιστώσουν από τα τέλη Φεβρουαρίου έως και τον Μάιο πως έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τη δουλειά των ονείρων σας και να συμβούν κι άλλα όμορφα γεγονότα στη ζωή σας.

Θα έχετε μία μοναδική προοπτική στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να ησυχάσετε. Θα έχετε τη δυνατότητα μετά τον Μάρτιο να δημιουργήσετε κατασταλαγμένες και σταθερές σχέσεις στη ζωή σας που θα σας αναζωογονήσουν.

Δυστυχώς όμως με την επιρροή του Πλούτωνα στο τρίτο δεκαήμερο ούτε και φέτος θα ηρεμήσετε από οικογενειακά προβλήματα. Κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες με μετακομίσεις, με μέλη της οικογένειάς σας με πιθανές ζημιές στο σπίτι και αυτό δεν θα αλλάξει ούτε αυτή τη χρονιά.