Ζυγός 2023

Ζυγός 2023: Σίγουρα είστε από τα πιο ταλαιπωρημένα ζώδια, αλλά το νέο έτος έρχεται να επουλώσει κάποιες από τις πληγές, αλλά δεν θα μπορούσε να ειπωθεί πως αυτή είναι η χρονιά σας.

 

Ο Ζυγός 2023 θα διαπιστώσει γρήγορα πως σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια που σας ταλαιπώρησαν πάρα πολύ κυρίως στο κομμάτι των οικονομικών, αυτή η χρονιά θα είναι αρκετά καλύτερη, αλλά δεν είναι κομμένη και ραμμένη για εσάς.

Το πρώτο τρίμηνο θα νιώσετε πως έχετε τρομερές ιδέες, μπορεί να μπείτε σε νέα ξεκινήματα, αλλά ο Δίας το πρώτο τρίμηνο θα σας φερθεί σωστά. Θα έχετε εύνοια στις συνεργασίες, αλλά και στα πρόσωπα που θα έχετε στη ζωή σας, αφού δεν θα νιώσετε στιγμή μόνη σας.

Μετά το πρώτο πεντάμηνο του 2023 ο Ζυγός 2023 θα έχει την ευκαιρία να δει και την πολυπόθητη άνθιση και στα οικονομικά σας, αφού ο Δίας από τον Ταύρο ευνοεί αυτό τον τομέα. Παράλληλα, θα φτιάξει και η ψυχολογία σας, ενώ θα πάρετε και αρκετά δώρα.

Επίσης, το πολύ καλό που έχει η χρονιά για εσάς είναι πως από τον Μάρτιο και μετά θα έχετε την ευκαιρία να αγαπήσετε χαρά. Με τον Κρόνο στον Υδροχόο δεν σας επέτρεπαν να χαρείτε, να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να παίξετε. Τώρα όμως με τον Κρόνο να περνάει στους Ιχθείς όλα αυτά θα τελειώσουν και θα μπορέσετε να ξεσαλώσετε.

Το φλερτ θα είναι στα ύψη, θα διασκεδάσετε, θα κάνετε νέους φίλους και θα μπορέσετε επιτέλους να απολαύσετε τη χαρά της ζωής. Θα νιώθετε επίσης ανακουφισμένοι από τα προβλήματα του παρελθόντος.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα θα βοηθήσει να έχετε πολλές προσκλήσεις, να κάνετε νέες παρέες και αυτό θα ευνοήσει και την κοινωνική σας ζωή, αλλά και την ερωτική. Για τους Ζυγούς των τελευταίων ημερών θα νιώσετε λίγο ανακουφισμένοι και θα πρέπει να προσέχετε τον τομέα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.

Τσέκαρε κι αυτό:

Eurovision 2023 : Θα γίνει στο Λίβερπουλ

GNTM : Τι αποφάσισε να κάνει η Χατζηπαντελή