Ζυγός Αύγουστος

Ζυγός Αύγουστος: Από τα ζώδια που σίγουρα θα θυμάστε αυτό το μήνα είστε εσείς και θα έρθουν γεγονότα σημαντικά στη ζωή σας.

Ο Ζυγός Αύγουστος του πρώτου δεκαημέρου θα αντιληφθεί ότι πολλές από τις ανησυχίες και τα προβλήματα θα φύγουν μια για πάντα από τη ζωή σας. Έχετε έντονη διάθεση για κοινωνικότητες και διασκεδάσεις, ενώ θα δικτυωθείτε μέσα από νέες γνωριμίες και έτσι θα καταφέρετε να πετύχετε και τους επαγγελματικούς στόχους.

Οι νέες γνωριμίες που θα έρθουν μπορεί να σας οδηγήσουν και σε μία εποχή στα ερωτικά σας, κάτι που θα κορυφωθεί από τα μέσα του μήνα και μετά.

Βέβαια σε όλο αυτό το υπέροχο σκηνικό θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας, αλλά μέχρι τέλος του μήνα θα τα έχετε διορθώσει όλα.

Ο Ζυγός Αύγουστος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχουν μπροστά τους έναν ιδιαίτερα έντονο μήνα. Θα υπάρξουν σοβαρές οικονομικές επιπλοκές και εσείς καλείστε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού, αλλά να τα οργανώσετε άψογα.

Παρά το πιεστικό αυτό κλίμα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πράγματα έτσι ώστε να αλλάξετε παραστάσεις μέσα από ταξίδια, εξορμήσεις και να νιώσετε ξανά ελεύθεροι. Θα το δείτε αυτό έντονα το αίσθημα της ελευθερίας ειδικά όσοι από εσάς έχετε ανθρώπους που νιώθετε ότι σας καταπιέζουν. Νέες γνωριμίες ερωτικές έρχονται αλλά δεν φαίνεται προοπτική για κάτι σταθερό.

Ο Ζυγός Αύγουστος του τρίτου δεκαημέρου θα έχει την ευκαιρία να κάνει νέες γνωριμίες που θα σας αναζωογονήσουν, αλλά και θα σας δώσουν νέες προοπτικές σε όλα τα ζητήματα της ζωής σας.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά σας εκεί θα έχετε τη στήριξη ισχυρών ανθρώπων και μέσα από αυτούς θα καταφέρετε στόχους και επιδιώξεις. Εσείς πάντως θα καταφέρετε να νιώθετε ικανοποιημένοι μέσα από τις οικονομικές και επαγγελματικές αποδόσεις. Αίσθημα φόβου θα υπάρχει όσον αφορά στην προσωπική σας ζωή.

Τσέκαρε κι αυτό:

Μύκονος: Η πισίνα του Belvedere Hotel