Ζυγός Ιούλιος

Ζυγός Ιούλιος: Μέχρι τώρα έχετε ταλαιπωρηθεί αλλά αυτός ο μήνας θα σας κάνει να νιώσετε πως είστε από τα πλέον τυχερά ζώδια.

 

Ο Ζυγός Ιούλιος του πρώτου δεκαημέρου θα έρθει αντιμέτωπος με νέες προοπτικές και νέες ευκαιρίες στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Ειδικά από τις 5 Ιουλίου και μετά φαίνεται πως αλλάζουν ορισμένα πράγματα στη ζωη σας προς το καλύτερο.

Θα υπάρξουν λύσεις σε παρελθοντικές καταστάσεις που μέχρι τώρα σας βασάνιζαν και σας ταλαιπωρούσαν, αλλά τώρα θα ζήσετε μοναδικές στιγμές και θα αισθάνεστε πιο δυνατοί και πιο αναζωογονημένοι από ποτέ.

Οικονονικά έρχονται όμορφα γεγονότα και κάποιες ιδέες σας θα τις αγκαλιάσουν άνθρωποι που μπορεί να σας βοηθήσουν, αλρλά να ξέρετε πως δεν θα πρέπει να κάνετε σπατάλες γιατί θα χρειαστούν αργότερα τα χρήματα.

Ο Ζυγός Ιούλιος του δευτέρου δεκαημέρου θα ζήσει μοναδικές στιγμές μιας και θα δει να συμβαίνουν γύρω σας γεγονότα που σταδιακά θα σας αλλάξουν τη ζωή προς το καλύτερο. Οικονομικές απολαβές έρχονται ξαφνικά και θα καταφέρετε να λύσετε προβλήματα του παρελθόντος.

Θα έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε τον εαυτό σας και επίσης θα έχετε τη χαρά να έρθετε σε επαφή με νέα άτομα στη ζωή σας που θα σας ανοίξουν νέους κοινωνικούς και επαγγελματικούς οριζοντες.

Ο Ζυγός Ιούλιος του τρίτου δεκαημέρου θα καταφέρει να διώξετε από πάνω σας πρόσωπα και καταστάσεις που μέχρι τώρα λειτουργούσαν εις βάρος σας και σας γέμιζαν με τοξική ενέργεια. Αποφύγετε εντάσεις με συγγενικά πρόσωπα ειδικά για θέματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σας.

Τολμήστε μετά τα μέσα του μήνα να έρθετε σε επαφή με νέους ανθρώπους και τολμήστε γιατί όχι να φλερτάρετε μιας και η επιτυχία σας θεωρείται δεδομένη. Επαγγελματική καταξίωση είναι στα σίγουρα της ζωής σας.

Τσέκαρε κι αυτό:

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα επεισόδια τη νέα εβδομάδα