Ζυγός Μάιος

Ζυγός Μάιος: Ένα από τα ζώδια που θα βιώσει σημαντικές στιγμές μέσα στον μήνα που ήδη διανύουμε και που σίγουρα θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά τις κινήσεις του.

Ο Ζυγός Μάιος μέσα στο μήνα θα βάλει όλη του την ενέργεια και την προσοχή στις σχέσεις του και μάλιστα με την Αφροδίτη στον Κριό θα υπάρξουν σοβαρές ευκαιρίες για να υπάρξει μία νέα προσωπική σχέση , ενώ δεν αποκλείονται να υπάρξουν και όμορφες νέες συνεργασίες.

Αυτό που πρέπει να δώσετε προσοχή είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με τις μετακινήσεις σας ή και ταξίδια, αφού μπορεί να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα και αναποδιές.

Δεν αποκλείεται μέσα στο μήνα να υπάρξει η συνάντηση με ένα πρόσωπο, το οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε και ίσως αυτό να είναι η αρχή νέων εξελίξεων. Μην ανοίξετε τα χαρτιά σας ακόμα πριν δείτε τις προθέσεις.

Η έκλειψη Σελήνης προς τα μέσα του μήνα θα προκαλέσει μία ψυχική αναστάτωση και θα δείτε τις ανησυχίες σας να φουντώνουν ακοόμα περισσότερο, αλλά θα πρέπει να πάτε κόντρα σε αυτό το κλίμα και να αφιερωθείτε σε φίλους και στην διασκέδασή σας μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο.

Ο Ζυγός Μάιος θα πρέπει να προσέχει επίσης να μην προχωρήσει σε κινήσεις που θα τον βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, ενώ στο τρίτο μέρος του μήνα το κλίμα αλλάζει υπέρ σας και μπορεί να υπάρξει κάτι νέο σε επαγγελματικό επίπεδο που θα προκύψει μέσα από συζητήσεις όμως.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχουν την τύχη να έρθουν σε επαφή με ένα πρόσωπο που αναμένεται να κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως με τον Ερμή ανάδρομο δεν αποκλείεται να επιστρέψει και κάποιος από το παρελθόν.

Πάντως, οι ευκαιρίες για μία νέα σχέση θα υπάρξουν και εσείς απλά θα πρέπει να το διεκδικήσετε και να παλέψετε να το κατακτήσετε. Για όσους έχουν σχέση αυτός ο μήνας θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε με το ταίρι σας και να βρείτε τις ισορροπίες μετά από ένα δύσκολο διάστημα.

Τσέκαρε κι αυτό:

Παρθένος Μάιος: Οι προβλέψεις για τον Μάιο του 2022