Ζώδια Οκτώβριος

Ζυγός Οκτώβριος: Από τα ζώδια που θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως είναι στο χέρι σας να κάνετε νέα πράγματα και νέα ξεκινήματα.

 

Ο Ζυγός Οκτώβριος του πρώτου δεκαημέρου αναμένεται να περάσει εύκολες στιγμές, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως παρά τα καλά που φέρνει ο μήνας, εσείς θα πρέπει να παλέψετε σκληρά εάν θέλετε να καταφέρετε το επόμενο διάστημα τα νέα ξεκινήματα.

Αποφύγετε να αναλωθείτε σε εξόδους και διασκεδάσεις που στο κάτω κάτω δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν και αφιερωθείτε στους στόχους σας. Θα έχετε μεγάλη τύχη από τις πρώτες ημέρες του μήνα και αυτό είναι ένα ακόμα εφόδιο που θα σας δώσει ο μήνας για να πετύχετε τους στόχους σας. Οικογενειακά προβλήματα και διλήμματα δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και εσείς ίσως θα πρέπει να λάβετε δύσκολες αποφάσεις.

Ο Ζυγός Οκτώβριος του δευτέρου δεκαημέρου θα φέρει πολλά τελειώματα και αυτό μπορεί να σας προκαλέσει μια άσχημη ψυχολογία, αλλά δυστυχώς είναι κάτι που φέρνουν τα τετράγωνα και είναι απαραίτητα. Μέσα από αυτές τις δυσκολίες θα καταφέρετε να πάρετε φόρα προς την κορυφή και να εκπληρώσετε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τους στόχους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Αυτό που πρέπει επίσης να προσέχετε είναι το κομμάτι της υγείας σας μιας και η ταλαιπωρίά έχει ρίξει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και είστε λίγο επιρρεπείς σε μικροιώσεις και ασθένειες.

Μικρά μυστικά βγαίνουν στη φόρα με έναν περίεργο και καρμικό τρόπο για αυτό θα ήταν φρόνιμο να τα πείτε μόνοι σας πριν εκτεθείτε από αυτά.

Ο Ζυγός Οκτώβριος του τρίτου δεκαημέρου θα έχει την ευκαιρία να προχωρήσει σε κρυφές συμμαχίες που εάν καταφέρετε να μην ανοίξετε το στόμα σας, θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επιθυμητό επαγγελματικό αποτέλεσμα, αρκεί να είστε προσηλωμένοι στον στόχο σας.

Οικονομικά εάν δεν νιώσετε μία μεγαλοσύνη και αρχίσετε να χαλάτε άσκοπα τα χρήματά σας τότε δεν θα έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα. Στην αντίθετη περίπτωση δεν αποκλείεται να προκύψουν χρέη.

Να ξέρετε ότι και εσείς όπως και τα άλλα δεκαήμερα του ζωδίου δεν θα έχουν μεγάλη εύνοια στα ερωτικά, αλλά ειδικά αυτό το μήνα να προσέχετε γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και στη δική σας περίπτωση μία γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική.

Τσέκαρε κι συτό:

Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε στο επεισόδιο την Τρίτη 27/09